diensten

IKNL biedt verschillende producten en diensten aan die professionals kunnen gebruiken om de oncologische zorg te verbeteren. Behalve het mogelijk maken van consultdiensten waarbij specialisten algemene ziekenhuizen adviseren in de vorm van deelname aan multidisciplinaire besprekingen, faciliteert en coördineert IKNL visitaties en adviseert en ondersteunt zorgprofessionals bij het organiseren, opzetten en verbeteren van multidisciplinaire overleg (mdo’s). Ook ontwikkelt IKNL trajecten op maat bijvoorbeeld om zorgpaden te optimaliseren of richtlijnen te implementeren en ondersteunt het IKNL-trialbureau bij het opzetten en uitvoeren van klinische studies.

kennisuitwisseling
IKNL organiseert regelmatig symposia en congressen over actuele onderwerpen in de oncologische en palliatieve zorg. Kijk voor het actuele aanbod symposia en congressen in de agenda.

bekijk ook:

verbetertrajecten
Werken volgens de aanbevelingen in een richtlijn of het doorvoeren van veranderingen gaat niet vanzelf. Hoe krijgt u collega’s zover dat zij daadwerkelijk anders gaan werken? IKNL ontwikkelt hiervoor een traject op maat  over de volgende onderwerpen:  

Wilt u meer informatie? Stel dan uw vraag via deze website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

nieuwsbrieven
U kunt zich abonneren op de nieuwsbrieven van IKNL via onderstaande knop.

informatie
Vragen? Neem contact op met IKNL
t 088 234 60 00

volg ons: